TRŽNIČNI DAN Z OTVORITVIJO FITNESA V NARAVI

soboto, 3. 6. 2023,  vas vabimo na PRIREDITVENI PROSTOR Občine Lovrenc na Pohorju, kjer smo za vas pripravili TRŽNIČNI DAN (začetek ob 9.00) z bogato ponudbo izdelkov lokalnih proizvajalcev in URADNO OTVORITEV FITNESA V NARAVI (začetek ob 10.00).
V okviru dogodka bo organizirano TEKMOVANJE V RUSKEM KEGLJANJU - začetek po uradni otvoritvi (prijave so možne na e-mail: miha.kraner@visitlovrenc.si  tel.: 031 367 647 - Miha Kraner in na dan tekmovanja). Tekmuje se po sistemu "čiščenja" - 3 igralci v eni ekipi, ne glede na spol.
V okviru akcije zbiranja odpadnega jedilnega olja bodo v soboto, 3. 6.  prisotni tudi predstavniki Snage, ki bodo odgovorili na vsa vaša morebitna vprašanja. Vsa gospodinjstva, ki so vključena v zbiranje komunalnih odpadkov, pa bodo lahko prevzela 5,5 l posodo za zbiranje olja. Vsi ostali, ki v soboto ne boste utegnili, boste lahko posode prevzeli v Prireditvenem centru, v času uradnih ur.
V soboto vas čaka še demonstracija balinanja, prikaz uporabe fitnes naprav in glasbeni program. Poskrbljeno bo tudi za potešitev žeje in lakote.
 
Veselimo se druženja z vami!

 
Naroči se na e-novice »

Dostopnost
Dostopnost
Črno / beloPodčrtaj povezaveBerljiva pisavaTemni kontrastSvetli kontrast
A A A
Zapri