MAJA MARI

MAJA MARI PISNIK ŽE DRUGO LETO ZAPORED DRŽAVNA PRVAKINJA

Na državnem prvenstvu do 21 let Karate zveze Slovenije, ki je potekalo 12. 11. 2022 v Slovenskih Konjicah, je naša sokrajanka in članica Karate kluba Velenje, enajstletna Maja Mari Pisnik, osvojila oziroma obranila naslov državne prvakinje.

Maja Mari je tekmovala v kategoriji U12 kate deklice in premagala vso svojo konkurenco in obranila lanski naslov državne prvakinje.  Maja Mari izjemno uživa na tatamiju, karate ji pomeni zelo veliko, njena želja je trenirati še več, še boljše in se ob tem čim več naučiti.  

Na državnem prvenstvu sta Velenjski klub zastopali tudi Majini sestri, Nina in Sara Pisnik in obe osvojili 5. mesto v vsaka svoji kategoriji.

»Ob tem bi se rade zahvalile vsem, ki ste nam pomagali in stali ob strani v tem zadnjem mesecu, ki je bil zelo stresen za nas.«

»Hvala g. županu Markotu Rakovniku za pomoč, podporo in posluh, hvala PGD Lovrenc na Pohorju, da ste nam omogočili, da lahko vse tri sestre, ko nismo v matičnem klubu treniramo v vaših prostorih in hvala Karate klubu Velenje ,da ste nas tako lepo sprejeli med vas in da smo lahko sedaj del vašega kluba. »

»Zahvala vsem Velenjskim trenerjem in celotni ekipi!«

Zapisala družina Pisnik

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naroči se na e-novice »

Dostopnost
Dostopnost
Črno / beloPodčrtaj povezaveBerljiva pisavaTemni kontrastSvetli kontrast
A A A
Zapri