BOŽIČKOV NABIRALNIK

LETOS NAS ČAKA NAJBOLJ ČAROBEN BOŽIČ, SAJ K NAM PRIHAJA ČISTO PRAVI BOŽIČKOV NABIRALNIK IZ SEVERNEGA POLA!

Vsa zbrana pisma v njem bodo odpotovala daleč na Laponsko. Božiček jih bo prebral, želje prečesal in otrokom še pred Božičem poslal uradna potrdila iz Severnega pola, da je pisma prejel. 

Božičkov nabiralnik bomo slavnostno otvorili v soboto, 2. decembra ob 17.00 uri, na »Božičkovem trgu« - Tržnična ploščad pred Manco.

Za najmlajše pripravljamo sladki kotiček in ustvarjalno delavnico - »BOŽIČKOVA PISARNA«, kjer bodo otroci lahko napisali pismo in ga po želji, tudi okrasili. Nič ne bo narobe, če pismo napišete že doma in ga samo oddate v BOŽIČKOV NABIRALNIK.

Nabiralnik bo na »Božičkovem trgu« stal do 11. decembra. Vsi, ki se dogodka ne boste mogli udeležiti, lahko pisma oddate do takrat. 

DRUŽINO, KI PISMA VSAKO LETO ODNESE NA SEVERNI POL IN JIH OSEBNO PREDA BOŽIČKU, BOSTE LAHKO SPREMLJALI od 15. do 17. DECEMBRA NA FB profilu @Mrs.B.Rose - Najlepša otroška potovanja. PREDAJO PISEM BOŽIČKU BODO OBLJAVILI 17. DECEMBRA OB 10:00 URI! POTEM PA BOMO, V PRIČAKOVANJU URADNIH POTRDIL IZ SEVERNEGA POLA, LE ŠE ODŠTEVALI DO BOŽIČA! 

 

VSE O BOŽIČNI ZGODBI, KI SE JI PRIDRUŽUJE NAŠA OBČINA TER O POGOJIH SODELOVANJA, SI LAHKO PREBERETE NA SPLETNI STRANI www.bozickovnabiralnik.si 

TAM SO OBJAVLJENI TUDI VSI DOGODKI, KI SMO JIH ZA VAS PRIPRAVILI V PRAZNIČNEM DECEMBRU!


Naroči se na e-novice »

Dostopnost
Dostopnost
Črno / beloPodčrtaj povezaveBerljiva pisavaTemni kontrastSvetli kontrast
A A A
Zapri